Menu Premium
Loading...

inFAMOUS: Second Son Taking Control Developer Diary

Karim Shehata 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gaat keihard met Sony op de Gamescom van dit jaar. Wanneer je houdt van bewegende beelden ben je tijdens deze Gamescom zonder enige twijfel aan het juiste adres bij het Japanse bedrijf. Nu staat er wat anders dan een trailer op het programma, maar goed, het blijven bewegende beelden. In de inFAMOUS: Second Son Taking Control Developer Diary zien we ontwikkelaar Sucker Punch haar nieuwste creatie zelf spelen en daar commentaar bij geven.

De DualShock 4 wordt namelijk stevig onder de loep genomen door Sucker Punch, op een niet al te verrassende en natuurlijk positieve manier. De ontwikkelaar laat in deze Developer Diary zien hoe de nieuwe controller van de PlayStation 4 aanvoelt en stelt ons gerust wat betreft de trigger-buttons op de DualShock 4. Wat we wel weten, is dat inFAMOUS: Second Son er prachtig uitziet, daar is geen twijfel over mogelijk. De vraag is natuurlijk of de game echt zo lekker bestuurt als dat ons nu verteld wordt in de inFAMOUS: Second Son Taking Control Developer Diary. Twee aspecten kunnen dit maken of breken: Sucker Punch zelf en hoe de controller in de hand ligt.

Voorlopig kunnen we echter nog niet aan de slag met de game, simpelweg omdat de PlayStation 4 nog niet verschenen is. Het vlaggenschip van Sony verschijnt op 29 november, terwijl de game in het begin van het jaar 2014 moet gaan verschijnen. Er is dus nog tijd genoeg om de puntjes op de i te zetten en gezien de vorige delen in de inFAMOUS-franchise toch wel van goede kwaliteit waren, is het vertrouwen er zeker. Wij zijn in ieder geval benieuwd!

inFAMOUS: Second Son Taking Control Developer Diary

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch