Menu Premium
Loading...

InFamous: Second Son Smoke & Mirrors developer diary

Gamekings Redactie 01/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de strijd tussen de next-gen consoles gaat het vooral om de games die er beschikbaar voor zijn. De meeste games die in de aankomende tijd gaan uitkomen, zijn natuurlijk multiplatform, maar het draait echter allemaal om de exclusieve titels. Een van de exclusieve titels voor de PlayStation 4 is  InFamous: Second Son. Bij het produceren van een game als deze komt uiteraard ontzettend veel kijken en we krijgen een kijkje in de keuken van Sucker Punch in de InFamous: Second Son Smoke & Mirrors developer diary.

Er zijn verschillende exclusieve franchises voor de PlayStation-consoles en InFamous is daar één van. De InFamous-games spelen zich af in virtuele versies van hedendaagse Amerikaanse steden, zoals New York City en New Orleans. De twee steden, in de games respectievelijk bekend als Empire City en New Marais, waren het decor van de eerste twee delen. Deze delen vertelden het verhaal van Cole McGrath, een fietskoerier die na een immens ongeluk speciale, op elektriciteit gebaseerde krachten krijgt. Dit kwam door de Ray Sphere, een object dat hem in staat stelde de energie van de mensen om hem heen op te slokken om er zelf sterker van te worden. Nadat het ongeluk gebeurde, werd de stad afgesloten. Als speler is het de taak om McGrath te laten ontsnappen uit de stad.

We zijn nu twee succesvolle delen verder en dit keer gaan we naar de virtuele variant van Seattle. De hoofdrolspeler van InFamous: Second Son is Delsin Rowe, een vierentwintig jaar oude graffiti-artiest, welke geen idee heeft welke kant zijn leven op moet gaan. Ook hij krijgt een ongeluk waardoor er innerlijke krachten geactiveerd worden.

In de bovenstaande trailer vertellen de mensen achter Sucker Punch meer over het ontwikkelingsproces van InFamous: Second Son. Dat proces duurt overigens nog even, want de game staat gepland voor het eerste kwartaal van 2014. De beelden zien er hoopvol uit en er is gelukkig nog genoeg tijd om een prachtgame neer te zetten. Hoor en zie zelf het enthousiasme van de ontwikkelaars van de game in de InFamous: Second Son Smoke & Mirrors developer diary!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch