Menu Premium
Loading...

InFamous Second Son PAL TV Spot 2 Video

Gamekings Redactie 03/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

InFamous was een grote hit op de ‘oude’ PlayStation 3 en tevens een PlayStation-exclusive titel waar Sony nog lang trouw aan beloofde. Het was nog niet de system seller die Sony hoopte dat het zou zijn, maar de critici en de verkoopcijfers waren alles behalve slecht te noemen. Met InFamous Second Son hoopt Sony wel een échte system seller neer te zetten, en de content die tot nu toe is vrijgekomen ziet er zeker goed uit. Laat je hype-meter nog even iets voller lopen en check de InFamous Second Son PAL TV Spot 2 Video.

De trailer is echter niet het enige nieuws dat is vrijgekomen, want er zijn ook details van de Legacy Edition bekendgemaakt. Daarnaast hebben we meer informatie vergaarde over de  bijbehorende DLC die te maken heeft met de protagonist uit de vorige games: Cole. De Legacy Edition is alleen als download verkrijgbaar en bevat de game, de Cole’s Legacy DLC en wat nieuwe jasjes voor Delsin: de nieuwe protagonist. De DLC zal een serie van missies bevatten die bekendmaken wat er na InFamous 2 is gebeurd en laat zien hoe New Marais er aan toe is na de mayhem die Cole heeft aangericht. Daarbij legt het DLC-pakket ook uit hoe de Department of Unified Protection tot stand is gekomen,. Dit is de groep waar Delsin tegen vecht in de nieuwe game. Kortom: het gaat hier om een soort proloog welke de singleplayer van InFamous Second Son wat meer diepgang geeft. Voor de fashionita’s onder ons kun je Delsin ook nog in verschillende jasjes hijsen, waaronder de erg herkenbare jas van Cole uit de eerdere games.

Nu de PlayStation 4 een voorsprong heeft op de Xbox One komt deze wreed-uitziende exclusive-titel er nog eens boven op. Daarbij hoeft InFamous deze keer niet de snoeiharde strijd aan met een game als Prototype, waardoor de weg dus geheel openligt voor InFamous: Second Son. Het is afwachten tot 21 maart of de game gebruik maakt van deze open weg, maar de game kan zeker genieten van de wind in de rug. nieuws20140303_infamoustrailer1

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch