Menu Premium
Loading...

inFAMOUS Second Son Official Neon Reveal Trailer

Gamekings Redactie 15/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation 4 laat hier nog even op zich wachten, maar Noord-Amerikanen kunnen vanaf vandaag hard aan de slag met de next-gen console van Sony. Er komen dan ook verse beelden van aankomende PlayStation 4-titels naar buiten, waaronder dus ook inFAMOUS Second Son. We weten al een tijdje dat deze titel exclusief naar de PlayStation 4 komt, maar dat maakt het niet minder leuk als we er meer van mogen zien. Kijk hierboven de inFAMOUS Second Son Official Neon Reveal Trailer!

Als je InFAMOUS en InFAMOUS 2 gespeeld hebt, weet je dat je speelt met een hoofdpersonage die op miraculeuze wijze van speciale superkrachten voorzien is. Terwijl het hoofdstuk van de eerste twee delen ondertussen afgerond is, kan er in inFAMOUS Second Son met Delsin Rowe gespeeld worden. Net zoals Cole MacGrath uit deel één en twee heeft hij speciale krachten, maar wel iets anders.

Delsin Rowe is een vierentwintigjarige graffiti-artiest, zonder echt een doel in zijn leven. Op zomaar een willekeurige dag maakt hij mee dat een bus crasht en de goede knul dat hij is, probeert hij te helpen. Dat is dan ook het moment dat hij in aanraking komt met dingen die zijn innerlijke krachten ontwaken. In plaats van dat hij deze misbruikt, kiest hij ervoor ze te gebruiken tegen het kwaad.

Op 21 maart is het zover dat we eindelijk aan de slag kunnen met InFAMOUS Second Son voor de PlayStation 4. Er valt nog veel te ontdekken over de game en één manier waarop je meer te weken kunt komen over Delsin en zijn avontuur is toch echt even de inFAMOUS Second Son Official Neon Reveal Trailer kijken!
inFAMOUS Second Son Official Neon Reveal Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch