Menu Premium

InFamous: Second Son krijgt een middernacht lancering op PSN

Karim Shehata 18/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aanstaande vrijdag verschijnt één van de grote exclusieve toppers voor de PlayStation 4 in de vorm van InFamous: Second Son. De game heeft de laatste weken en dagen wat hype weten op te bouwen, en voorlopig zit de game er grafisch in ieder geval prachtig uit. Of de game ook daadwerkelijk op gameplay-technisch gebied een klapper gaat zijn, moet natuurlijk nog maar blijken. Wel kun je hier al heel snel achter komen wanneer je aanstaande vrijdag besluit de game virtueel aan te schaffen, want InFamous: Second Son krijgt een middernacht lancering op PSN.

Dit heeft de Europese PlayStation Community Manager zojuist bekendgemaakt op Twitter. “Voor degene die het willen weten: de digitale versie van InFamous: Second Son lanceert vrijdag om middernacht op het PSN”, aldus de tweet van Chris Owen. Hierdoor verzekert Sony de gamer er dus van dat er op vrijdag rond de klok van 00:00 meteen aan de slag kan worden gegaan met InFamous: Second Son wanneer je deze virtueel aanschaft.

De gamers die dus graag vanaf minuut één aan de slag willen met InFamous: Second Son hoeven niet voor een winkel te bivakkeren, want wanneer alles verloopt zoals het hoort te verlopen, verschijnt de game dus op vrijdag 21 maart om 00:00 op de PlayStation Store. Alhoewel Chris Owen de consument nu deze garantie biedt, weten we dat dit met grote releases heel anders kan verlopen. Tegenwoordig gebeurt het namelijk vaak dat er servers en dergelijke plat komen te liggen wanneer er opeens hordes aan gamers online gaan om een game te spelen of te downloaden. Laten we dus hopen dat het allemaal goed verloopt en dat iedereen die vrijdag om 00:00 een virtueel exemplaar van InFamous: Second Son wil, deze ook weet te bemachtigen.

InFamous: Second Son krijgt een middernacht lancering op PSN

InFamous: Second Son krijgt een middernacht lancering op PSN

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch