Menu Premium

inFAMOUS Second Son is aangekondigd voor de PlayStation 4

Gamekings Redactie 21/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

“Our security comes at a great price… Our freedom” Bam! Je zit er meteen in, Nate Fox van Sucker Punch weet heel goed hoe hij een publiek moet bespelen. Hij begint zijn toespraak met een nogal sombere anekdote, hoe hij ooit als demonstrant is aangepakt door de politie, en zet daarmee direct de toon. Een opsomming van allerlei dingen die onze vrijheid beperken of afnemen volgt en wij gaan hard. Dan zien we een trailer met daarin de eerste beelden van Sucker Punch’s nieuwste kindje. inFAMOUS Second Son is aangekondigd voor de PlayStation 4 en zal exclusief voor Sony’s nieuwste console uitkomen.

Hoe zou het zijn, als er tussen ons reguliere mensen, een aantal ‘superhumans’ zouden rondwandelen, “Living breathing weapons”, zoals Mick ze noemt. Nou Nate, dat zou fucking gaaf zijn, en als we de gameplay beelden van net mogen geloven dan wordt dat het ook. Second Son is de derde game in de inFAMOUS serie, dat het verhaal volgt van ‘superhuman’ Cole MacGrath. Deeltje twee kwam in 2011 exclusief naar de PlayStation 3 en was een direct vervolg op deel een.

Welke kant dit derde deel op gaat is nog niet bekend, maar dat het een 2.0 of misschien zelfs een 3.0 versie van de inFAMOUS die je gewend bent wordt, dat is zeker.

inFAMOUS Second Son is aangekondigd voor de PlayStation 4

inFAMOUS Second Son is aangekondigd voor de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch