Menu Premium
Loading...

inFAMOUS: Second Son Gamescom 2013 Fetch Trailer

Karim Shehata 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony is op dit moment bezig met de ontwikkeling van enkele potentiële toppers. Denk aan bijvoorbeeld Killzone: Shadow Fall en inFAMOUS: Second Son. Ook gingen er de geruchten dat Uncharted 4 gisteren aangekondigd zou worden tijdens de persconferentie van Sony op de Gamescom 2013, maar daar is het uiteindelijk niet van gekomen. Wel zijn er erg veel nieuwe beelden verschenen van games die al aangekondigd waren, zoals de inFAMOUS: Second Son Gamescom 2013 Fetch Trailer.

Nu zullen jullie je waarschijnlijk afvragen wat een ‘Fetch Trailer’ is en ik kan je melden dat het hier gewoon gaat om een trailer. Fetch is namelijk een personage in de game, die als we goed naar de trailer kijken, tot de vijand gaat behoren. Haar echte naam is eigenlijk Abigale Walker, maar ze staat beter bekend onder de naam Fetch. Ze zegt in de trailer nog nooit een onschuldig persoon pijn te hebben gedaan, waarna ze dit meteen lijkt te doen. Of hij onschuldig is, weten we natuurlijk pas wanneer we zelf aan de slag kunnen met inFAMOUS: Second Son.

De game wordt ontwikkeld door Sucker Punch, die bekend staan om de eerdere inFAMOUS-games, maar ook om de Sly Cooper-franchise. Hoewel de Sly Cooper-games eigenlijk altijd best wel een kind van de rekening zijn geweest, omdat er naast die game altijd nog veel andere toppers verschenen, heeft Sucker Punch eigenlijk nog nooit een slechte game afgeleverd. Het verwachtingspatroon voor inFAMOUS: Second Son is daarom ook zeer hoog en of zij dit kunnen waarmaken weten we pas in het begin van 2014, want dat is het moment dat de game verschijnt voor de PlayStation 4. Voorlopig moeten we het echter nog doen met de inFAMOUS: Second Son Gamescom 2013 Fetch Trailer.

inFAMOUS: Second Son Gamescom 2013 Fetch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch