Menu Premium

Infamous: Second Son First Light is bevestigd voor augustus 2014

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Infamous: Second Son, of beter nog inFAMOUS: Second Son is een van dé games op de PlayStation 4 van dit moment en blijft dat als het aan Sony ligt nog wel een tijdje, want er komt DLC aan. Infamous: Second Son First Light is bevestigd voor augustus 2014 tijdens de persconferentie die op dit moment nog in volle gang bezig is.

Infamous: Second Son First Light wordt standalone DLC, dat betekent dat je ook zonder een kopietje van de moedertitel de DLC gewoon kunt spelen. Wel krijg je wat extra content als je Second Son al gespeeld hebt. Wat deze extra content precies gaat inhouden dat is nog niet duidelijk, maar dat zal ongetwijfeld zeer binnenkort bekend worden gemaakt.

Het lijkt er op dat het vrouwelijke personage Fletch, dat je ook al kent uit de originele titel, een prominente rol gaat spelen. In de trailer zien we haar in een soort gevangenis, waar ze middels flashbacks terugblikt op de mogelijke reden dat ze vastgeketend zit. Een bijzonder gegeven, dat zeker een toffe rol kan gaan spelen.

De standalone DLC First Light verschijnt in augustus exlusief voor de PlayStation 4. Wanneer exact, hoe lang je er mee bezig zal zijn, wat voor nieuwe abilities er aan de game toegevoegd zullen worden en hoe het verhaal rond Fletch zich precies zal gaan ontwikkelen is alleen nog niet duidelijk.

Infamous: Second Son First Light is bevestigd voor augustus 2014

Infamous: Second Son First Light is bevestigd voor augustus 2014

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch