Menu Premium
Loading...

InFAMOUS: Second Son E3 2013 Trailer

Gamekings Redactie 12/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar je voorheen nog met Cole MacGrath door de straten banjerde met je bijzondere krachten, ga je dat nu doen met Delsin Rowe. Waar je met Cole bijzondere elektrische krachten had, die op een ingenieuze wijze gebruikt konden worden, ga je nu door de straten met een ander element: vuur. Tenminste, dit is waar Delsin Rowe de blits mee maakt in de Second Son trailers. Het echte verhaal erachter is dat de ware kracht van Delsin het kopiëren andermans powers is. Tot welke mengelmoes van krachten dit gaat leiden weten we nog niet, maar dat het vet lijkt te gaan worden, dat kunnen we je wel vertellen. Ben je al benieuwd naar Delsin? Check dan de inFAMOUS: Second Son E3 2013 Trailer.

Het verhaal gaat verder in de wereld waar Cole MacGrath je voor het laatst heeft achtergelaten. De wereld zit vol camera’s en dit is volgens de overheid een middel om een oogje in het zeil te houden bij de populatie. Het uiteindelijke resultaat is bedoeld om de bioterroristen te kunnen vangen. Maar in de huidige samenleving vol inbreuk op privacy en wantrouwen naar de overheid zal daar meer achter zitten. Wanneer de D.U.P. Agents achter je krachten komen, word jij bestempeld als bioterrorist. Tijdens een arrestatie, hoe kan het ook anders, verzet jij je en barst de actie los.

Ook de morele keuzes zullen aanwezig zijn in deze laatste toevoeging. Aan de hand van verschillende mogelijkheden en keuzes kom je verschillende mogelijke abilities tegen die je kunt ontwikkelen. Maar waar Cole MacGrath je meenam op een meer emotionele tour en je mee liet leven, ga je nu in de huid kruipen van een ietwat vervelende en eigenwijze graffiti kunstenaar Delsin. Wat betreft de koppigheid belooft het echter een traditionele inFAMOUS te worden. Kun jij niet wachten om je krachten te showen of dooft het vuur bij jou na deze trailer? Vergeet natuurlijk niet eerst de InFAMOUS: Second Son E3 2013 Trailer te checken.

InFAMOUS: Second Son E3 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch