Menu Premium

inFamous: Second Son draait om het maken van kleine keuzes

Lisette Atsma 06/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zijn de kleine dingen die het hem doen in het leven, aldus de Creative Director van Sucker Punch, Nate Fox. De grote feature van de inFamous-games is de persoonlijkheid van het hoofdpersonage. Speel je als held of juist als antiheld. Iedere keuze heeft gevolgen op het verloop van je verhaal en je omgeving. In een interview met Official PlayStation Magazine legt Nate Fox uit dat dit eens temeer het geval zal zijn bij het aankomende inFamous: Second Son. Niet alleen de grote beslissingen van de game doen er toe, want inFamous: Second Son draait om het maken van kleine keuzes volgens hem. Niet alleen het redden van de wereld als goede gozer, maar ook beslissen of het nodig is om net deze ene vijand te doden of niet.

inFamous: Second Son speelt zich zeven jaar na inFamous 2 af, in een wereld waarin men dacht dat alle Conduits (supermensen met speciale krachten) gedood zijn, zoals het verhaal van de tweede game vertelt. Het probleem is echter dat Delsin, het personage dat je speelt in InFamous: Second Son, dus wél een Conduit is en alles wat je doet zal opvallen. Het zal een verschil maken of je al je tegenstanders gewoon simpelweg met de grond gelijk maakt of dat je de moeite doet ze allemaal in leven te houden. Volgens Fox begin je op neutrale grond en is de bedoeling dat de speler zelf Delsin zal vormen qua persoonlijkheid en krachten.

Het is immers makkelijk om te zeggen dat je de goeierik wil spelen, maar als je vervolgens niet de daad bij het woord voegt en al je tegenstanders maar met de grond gelijk maakt, klopt er iets niet. Volgens Nate Fox is het juist het feit dat InFamous: Second Son draait om het maken van kleine keuzes dat het zo speciaal gaat maken. We wachten af of dat in de praktijk ook zo blijkt te zijn, want de game is vanaf 21 maart 2014 te spelen op de PlayStation 4.

inFamous: Second Son draait om het maken van kleine keuzes

inFamous: Second Son draait om het maken van kleine keuzes

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch