Menu Premium
Loading...

inFAMOUS First Light E3 2014 Trailer

Lisette Atsma 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een stand-alone DLC, zo kun je de aankomende inFAMOUS First Light content het beste zien. Hoewel aangekondigd als een soort van uitbreiding van inFAMOUS: Second Son, zal First Light deze game niet nodig hebben om te werken. Je krijgt echter wel toegang tot bonuscontent, mocht je de eigenaar zijn van Second Son. De inFAMOUS First Light E3 2014 Trailer kondigt de game echter aan als zijnde stand-alone content.

De protagonist voor First Light is bij spelers van Second Son al lang bekend natuurlijk. Abigail Walker, beter bekend als Fetch, werd geïntroduceerd in Second Son als een vigilante met de kracht neon, en later als metgezel van de protagonist Delsin. Ze heeft jarenlang gevangen gezeten in een gevangenis van de DUP, voor het doden van haar broer, en voor het zijn van een conduit. De DLC zal verder ingaan op haar gevangenschap. Het verhaal van First Light wordt namelijk als volgt omschreven: “Opgesloten in een gevangenis voor supermensen, wordt Fetch Walker geforceerd de tragedies van haar verleden te herleven. Vind haar grote geheim in Seattle, terwijl je vecht om Curdon Cay te ontsnappen, en wraak te zoeken tegen iedereen die je kwaad gedaan heeft.”

Net als andere inFAMOUS-games is First Light exclusief voor de PlayStation, in dit geval nummertje vier. InFAMOUS: First Light zal in augustus uitkomen.
inFAMOUS First Light E3 2014 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch