Menu Premium

Indrukwekkende The Dark Sorcerer tech demo

Karim Shehata 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de PlayStation 4 presentatie van afgelopen februari liet ontwikkelaar Quantic Dream al zien wat het kon met de PlayStation 4. Op de PlayStation 4 presentatie liet de opvallende ontwikkelaar zien hoe gezichten er uit kunnen gaan zien op de next-gen consoles. Nu blijken zij al een tijdje bezig te zijn met een nieuw project, want het grafisch indrukwekkende gezicht heeft nu ook een lichaam en sterker nog, een game gekregen. Sony heeft zojuist een indrukwekkende The Dark Sorcerer tech demo laten zien.

Opvallend is dat The Dark Sorcerer een totaal andere stijl heeft dan de games die Quantic Dreams in het verleden heeft ontwikkeld. Games als Fahrenheit en Heavy: Rain hebben een hele filmische stijl, en ook Beyond: Two Souls gaat die richting op. Hiermee wordt niet uitgesloten dat The Dark Sorcerer opeens een hele andere richting opgaat, maar het genre lijkt dit keer te zijn gevallen op fantasy. In het geval van Quantic Dream dus misschien wel een filmische fantasy game.

De trailer kan op z’n minst beschreven worden als humoristisch. In het begin van de trailer zie je ‘De Donkere Tovenaar’ aan één stuk door orakelen, waarna het blijkt dat hij op genomen wordt in een studio voor een videogame, vanzelfsprekend The Dark Sorcerer. Als we kijken naar het verleden van ontwikkelaar Quantic Dream, lijkt het hier te gaan om ‘gewoon’ een leuke presentatie van de game.

Morgen is de volledige twaalf minuten durende tech demo van The Dark Sorcerer te zien op de E3.

Indrukwekkende The Dark Sorcerer tech demo

Indrukwekkende The Dark Sorcerer tech demo

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch