Menu Premium

Indiegame Ninja Pizza Girl komt begin 2015 naar de PS4

Jeroen Wiersma 25/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wonen aan het strand in Australië en thuis aan de keukentafel met vrouw en dochter games maken? Jason Stark heeft het in dat opzicht goed voor elkaar. Met zijn gezin is hij de studio Disparity Games begonnen en werken ze hard aan Ninja Pizza Girl, die begin 2015 naar de PlayStation 4 komt.

Ninja Pizza Girl gaat over Gemma, een tienermeid die pizza’s bezorgt voor haar vader. Het is echter zo dat de enige manier om de pizza op tijd bij de klant te krijgen over de daken is. Daarbij komen de ninjamoves waarover je beschikt zeer van pas. Gemma is een beetje een buitenbeentje, want het leven van een tiener is natuurlijk niet altijd even makkelijk. Een keertje vallen doet even pijn, maar uitgelachen worden door andere tieners die haar zien vallen, gaat dieper. Als het tegenzit zie je de kleur van de wereld steeds een beetje verder verdwijnen, de gemoedstoestand van Gemma reflecterend. Wanneer het echter meezit en het rennen gaat goed met fijn getimede moves, dan zie je de kleur terugkeren. De game zou voor zowel de hardcore platformgenre speler leuk moeten zijn om te spelen, als voor de beginnende gamer op dit gebied. Naast een leuk tijdverdrijf hoopt Disparity Games een klein beetje inzicht te geven in de wereld en het alledaagse gevecht van de tiener.

Begin 2015 komt Ninja Pizzagirl naar de PlayStation 4. Een mooie indie, of de zoveelste die tussen het geweld van de vele indiegames ondersneeuwt?

Bron: PlayStation Blog

Indiegame Ninja Pizza Girl komt begin 2015 naar de PS4

Indiegame Ninja Pizza Girl komt begin 2015 naar de PS4

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch