Menu Premium

Indie-ontwikkelaar Might and Delight wordt uitgever

Angelique Grift 19/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Indie-ontwikkelaar Might and Delight opent vanaf nu haar deuren voor ander gamesmakend talent, want het bedrijf wordt naast ontwikkelaar ook nog eens uitgever. De Zweedse ontwikkelaar is onder andere bekend van de games Shelter en Pid.

De ontwikkelaar-nu-uitgever staat bekend om het maken van kunstig uitziende games die sterk gedreven zijn door een verhaal. Bij deze games moet zelfs de besturing aansluiten bij het thema. Ze zoeken dan ook ontwikkelaars met dezelfde visie en passie voor het maken van games.

Deze stap lijkt geen verrassing voor Might and Delight. Volgens COO Vic Bassey heeft de ontwikkelaar al vaker interessante gameconcepten in handen gekregen, maar hadden ze toen nog niet de middelen om er iets moois van te maken. Daar is nu verandering in gekomen. Volgens de COO is er onwijs veel toptalent en staan ze te popelen om deze mensen te kunnen helpen met een service als uitgever.

Helaas schrapten ze begin deze maand de ontwikkeling van hun eigen game Child of Cooper, maar wie weet wat ons nu te wachten staat. Misschien geeft Might and Delight binnenkort wel de nieuwste indie pareltjes uit.

Bron: Gamasutra

Indie-ontwikkelaar Might and Delight wordt uitgever

Indie-ontwikkelaar Might and Delight wordt uitgever

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch