Menu Premium

Incursion-update The Division nu beschikbaar op PC en console

Duncan Israel 12/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste grote update voor Tom Clancy’s The Division is een feit! De update was al een tijd geleden aangekondigd, maar nu kunnen we er eindelijk mee aan de slag.

Na de wekelijkse server onderhoud is vandaag dan ook de Incursion-update toegevoegd aan de game. Incursions zijn grotere end-game missies, die bedoeld zijn voor de voor de spelers van level dertig met een hoge Gear Score. In deze eerste Incursion-update kunnen we aan de slag met Falcon Lost. Daarnaast biedt deze update zogeheten assignments; opdrachten die je dagelijks of wekelijks moet volbrengen om verschillende items te verkrijgen. De Dark Zone heeft ook een toevoeging gekregen in de vorm van supply drops. Op bepaalde momenten in de Dark Zone wordt er loot gedropt op een bepaalde plek, waarbij maar één team van agents deze loot kan bemachtigen. Ubisoft hoopt hiermee de PvP-eigenschappen van de Dark Zone wat meer vorm te geven.

Naast deze grote gameplay veranderingen kan je nu ook traden met je teamgenoten, kun je je Gear Score zien, zijn er nieuwe named high-end wapens toegevoegd en je kan vanaf vandaag je teamgenoten bekijken als jij dood op de grond ligt. Laat ons in de comments weten of jij een van de Division agents bent die deze Incursion-update helemaal kapot gaat spelen op PC, PlayStation 4 of Xbox One!

Bron: VG24/7

Incursion-update The Division nu beschikbaar op PC en console

Incursion-update The Division nu beschikbaar op PC en console

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch