Menu Premium

Incursion exploits gefikst na onderhoud The Division

Yannick van Doorn 21/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De gratis Incursions-update van The Division bracht iets nieuws naar de wereld van The Division. Er kon echter ook, door slim gebruik te maken van diverse exploits, in een aantal dagen voor maanden aan gespreide beloningen verdiend worden. Dit stootte een hoop gamers tegen het zere been, maar daar komt nu verandering in nadat Ubisoft een smart fix geïmplementeerd heeft, waardoor je de eindbaas van de Incursion maar op één manier kunt doden.

Door de smart fix is het vanaf heden alleen nog maar mogelijk om de APC boss met C4 explosieven naar het hiernamaals te blazen. Dit betekent dat je dichtbij de wagen moet komen en hem niet meer kunt beschadigen of verslaan met het door muren heen schieten. Ook kunnen gamers geen gebruik meer maken van de exploit waarmee ze hun DPS vermenigvuldigden en de baas in enkele schoten kapot knalden. Snel verdient die loot en andere rewards, maar wel een beetje oneerlijk natuurlijk.

Ondanks dat The Division-spelers blij zijn met deze eerste stap, vragen zij zich ook hardop af waarom de grotere problemen niet eerst aangepast worden. Zo kan er nog steeds door muren gegliched worden en de DPS van wapens kan ook nog steeds vermenigvuldigd worden. Deze exploits zorgen nu nog steeds voor problemen in de balans van de Dark Zone, het multiplayer-gebied van The Division. Er is nog een lange weg te gaan voor Ubisoft in het verbeteren van de game, maar de smart fix is in ieder geval een eerste goede stap.

The Division is sinds begin maart verkrijgbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Na de Incursions-update zullen er de komende maanden ook nog verschillende DLC-pakketten beschikbaar komen voor de game.

Bron: Eurogamer

Incursion exploits gefikst na onderhoud The Division

Incursion exploits gefikst na onderhoud The Division

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch