Menu Premium

In-game geld World of Warcraft kun je nu gebruiken in Overwatch

Maarten van Steijn 07/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor World of Warcraft-spelers zullen de WoW Tokens vast al bekend in de oren klinken. Deze Tokens konden met echt geld gekocht worden, om dit vervolgens in te ruilen voor In-game World of Warcraft geld. Deze Tokens kon je voorheen ook gebruiken voor WoW game time, maar nu kunnen deze Tokens ook ingewisseld worden voor Battle.net credits.

En laat het nou net zo zijn dat deze Battle.net credits gebruikt kunnen worden voor een aantal verschillende Blizzard-games, waaronder dus ook Overwatch. Mocht je dus op een goudmijn zitten in World of Warcraft, dan is dit vanaf nu om te zetten naar Overwatch om daar vervolgens weer dikke Lootboxes mee te openen.

Het tegoed dat je zult krijgen voor een Token, gaat omgerekend ongeveer €15,- waard zijn. Aangezien deze Tokens vrij moeilijk te verkrijgen zijn in de Auction House, mag het dus ook wel wat waard zijn. Uiteraard zijn deze Tokens dus niet alleen te besteden in Overwatch, maar ook in een aantal andere Blizzard-games, te weten StarCraft 2, Diablo 3, Heroes of the Storm en Hearhtstone.

Heeft Blizzard hiermee hun titels ten goede gedaan, of laat je jouw goudmijn lekker voor wat het is? Laat in de reacties weten wat jij hiervan vind!

Bron: VG247 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch