Menu Premium
Loading...

In-Game Cinematic van Call of Duty: Infinite Warfare zet de toon

Ridho Hidayat 04/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De kapitein is dood, lang leve de kapitein! In Call of Duty: Infinite Warfare zet de strijd zich voort in de ruimte. Je gezagvoerder is ten onder gegaan met zijn schip, dus is het aan jou de taak om de leiding te nemen. Bekijk snel de beelden, want deze In-Game Cinematic van Call of Duty: Infinite Warfare zet de toon voor deze aankomende sci-fi first-person shooter.

In deze trailer maak je kennis met de personages die deze immense ruimte-oorlog in Infinite-Warfare tot een goed einde moeten brengen. In dit aankomende deel van Call of Duty speel je als luitenant Nick Reyes van de Solar Associated Treaty Organization (SATO). Na een verrassingsaanval van de Settlement Defense Front (SDF) is er nog maar een fractie van je troepen overeind gebleven. Ook je gezagvoerder is gesneuveld in de strijd, dus wordt Reyes gepromoveerd tot kapitein. Aan hem de ogenschijnlijk onmogelijke missie om het tij te keren in deze strijd.

Normaal gesproken blijft de kapitein op de brug van het schip, maar drastische situaties vragen om drastische maatregelen. Daarom gaat Reyes mee naar het front om zijn handen vuil te maken. Het ruimteschip, the Retribution, zal je naar de verste uithoeken van het zonnestelsel brengen om de meedogenloze vijand te stoppen.

Call of Duty: Infinite Warfare zal op 4 november verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Krijg jij inmiddels al zin in deze explosieve strijd in de ruimte? Denk jij dat Infinite Warfare de Call of Duty-franchise een goede nieuwe richting in stuurt? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch