Menu Premium
Loading...

In deze STEEP launch trailer zie je de kunstzinnige creatie van de game

Samuel Boyd 02/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind november was het al mogelijk om je even op wintersport te wanen in de open beta van STEEP, maar helaas waren hierin nog veel gebergtes gesloten. Vanaf vandaag is het volledige sneeuw-walhalla officieel geopend, en dat viert Ubisoft met deze STEEP launch trailer.

In de launch trailer zien we het creatief proces achter het creëren van STEEP. Als een waar kunstwerk is langzaam maar zeker een complete wereld vormgegeven. Het is begonnen met een landschap, waarna vervolgens allerlei details en verschillende speeltjes zijn toegevoegd die de omgeving en jouw ervaring compleet maken. Dit allemaal zodat de spelers zelf op een creatieve wijze hun rides en capriolen kunnen maken en delen.

In STEEP kan je niet alleen de pistes, maar ook de lucht onveilig maken. Snowboarden, skiën, paragliden en vliegen in een wingsuit, het kan allemaal. Mocht al die snelheid toch een beetje te veel worden, dan kan je rustig te voet de berg verkennen. Het speelbare gebied in STEEP is opgedeeld in zeven verschillende berggebieden in de Alpen, van Le Mont Blanc tot het Oostenrijkse Tirol. Bovendien wordt in de toekomst Alaska toegevoegd aan dit lijstje als gratis DLC.

STEEP is vanaf vandaag te spelen op Xbox One, PlayStation 4 en PC. Wat is jouw favoriete wintersport? Laat het ons weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch