Menu Premium

In deze Sniper Elite 4 launch trailer draait alles om timing

Ridho Hidayat 10/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf 14 februari kun je in Sniper Elite 4 de geschiedenis induiken om het op te nemen tegen de Italiaanse fascisten uit de Tweede Wereldoorlog. Aangezien dat al over vier dagen is, komt ontwikkelaar Rebellion Developments daarom nu met de Sniper Elite 4 launch trailer!

In Sniper Elite 4 bevind je je veelal achter de vijandelijke linies, waar je als sluipschutter jacht maakt op verschillende belangrijke doelwitten. In zo’n gevaarlijke omgeving draait alles om timing, en daar leer je alles over in de trailer hieronder. Als sluipschutter moet je weten wanneer je moet sluipen en wanneer je dodelijk moet zijn. Kies het perfecte moment om toe te slaan, maar wees erop voorbereid dat je soms de longen uit je lijf zult moeten rennen. ‘Timing is everything.’

Naast de Sniper Elite 4 launch trailer, is vandaag ook bekend geworden wat de season pass van de game allemaal met zich mee zal brengen. Om te beginnen krijg je de beschikking over alle pre-order bonussen, wat inhoudt dat je op Hitler kunt gaan jagen en bovendien een aantal camouflage-skins krijgt voor je wapens. Daarnaast komen er drie nieuwe missies, die samen een extra campaign vormen. Bij elk van deze missies, die apart uitkomen als losse hoofdstukken, krijg je bovendien drie nieuwe wapens, acht weapon skins, en twee speelbare personages. Om het pakket af te maken, komen er nog eens drie weapon packs en drie speelbare personages bij.

Verder krijgt Sniper Elite 4 na de release nog eens verschillende nieuwe maps en modi voor de multiplayer. Deze zullen voor iedereen gratis te spelen zijn.

Sniper Elite 4 komt uit op 14 februari voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Wat vond jij van de Sniper Elite 4 launch trailer? Is jouw timing goed genoeg om als sluipschutter behind enemy lines te gaan? Laat het weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch