Menu Premium
Loading...

In deze Gears of War 4 trailer zie je de 4K-kracht

Suzanne de Jong 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bier, braadworsten en Gears of War 4, dit klinkt als een episch recept voor de Gamescom, maar het kan zelfs nóg beter. Wat dacht je van bier, braadworsten en Gears of War 4 mét 4K-ondersteuning? Dat is precies wat Xbox gedacht moet hebben toen ze vandaag de bovenstaande Gears of War 4 trailer vrijgaven.

In deze tien minuten durende gameplay video kunnen we zien hoe het er aan toe gaat in het Rescue hoofdstuk. De hoofdpersonages Kait, Del en JD zijn in deze gameplay video op zoek naar een nog onbekende vijand. Later blijkt dit niet één maar twee vijanden te zijn. En dat allemaal in het knetterende 4K!

Ook is bekend geworden wat de specificaties zullen gaan worden voor de PC-versie. Zo heb je minimaal Windows 10 nodig, een AMD FX-6300, een Radeon R7 260X, 2GB VRAM, 8GB RAM, en 80GB aan vrije ruimte. Let wel dit zijn dus de minimale vereisten, mocht het zo zijn dat je volledig PC Master Race bent en dus een veel betere PC hebt, dan kan je de bloederige gevechten dus nóg soepeler afspelen!

Weet jij al of je Gears of War 4 op de console of juist op de PC wilt gaan spelen? Laat het weten in de comment, maar natuurlijk wel nadat je genoten hebt van deze 4K-trailer!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch