Menu Premium

Ian Livingstone CBE gaat werken bij ontwikkelaar Sumo Digital

Karim Shehata 22/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sumo Digital kan inmiddels een grote studio genoemd worden. De ontwikkelaar is in de laatste jaren onder meer verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van LittleBigPlanet 3 en de Xbox 360-versie van Forza Horizon 2. Nu doet de studio twee aankondigingen: ex-producer van Codemasters, genaamd Ian Livingstone CBE, gaat werken bij Sumo Digital en de ontwikkelaar gaat een tweede studio openen in het Verenigd Koninkrijk.

Laten we beginnen bij de eerste aankondiging. Met Ian Livingstone CBE haalt Sumo Digital een redelijk grote naam binnen. De man is in 1991 zijn carrière begonnen bij SEGA of Japan, om vervolgens te werken voor bedrijven als Atari en Codemasters. Nu wordt hij non-executive chairman bij Sumo Digital. De developer heeft daarnaast nog iemand aangenomen met een Codemasters-verleden. De naam luidt Kats Sato en hij heeft een vergelijkbaar carrièrebeeld als Livingstone gehad. Ook hij werkte voor onder meer SEGA of Japan, Atari en dus Codemasters.

Ook wordt er dus een nieuwe studio geopend in het Verenigd Koninkrijk. Onduidelijk is nog wat de studio precies gaat doen, maar deze plannen worden volgens Sumo Digital in de “komende maanden” bekendgemaakt. Op dit moment heeft de developer een studio in Sheffield en is het ook verantwoordelijk voor een art studio in India.

Op dit moment heeft Sumo Digital geen volledig eigen project, maar werkt het bijvoorbeeld wel samen met Reagant Games aan Microsoft’s Crackdown 3. Denk jij dat het aantrekken van deze twee heren en het openen van een nieuwe studio een goede zet is van de ontwikkelaar? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Gamesindustry.bizVideoGamer

Ian Livingstone CBE gaat werken bij ontwikkelstudio Sumo Digital

Ian Livingstone CBE gaat werken bij ontwikkelstudio Sumo Digital

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch