Menu Premium
Loading...

I Am Bread krijgt Team Fortress 2 level

Mark Bischoff 13/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Simulators heb je tegenwoordig in alle soorten en maten. Treinen, bussen, vrachtauto’s en tractors behoren inmiddels tot de bekende kost. Ook kun je tegenwoordig voor chirurg spelen of met een geit de boel op stelten zetten. Sinds april dit jaar is het mogelijk om met een sneetje brood te klimmen en klauteren door de keuken of jezelf rond te laten slingeren door een ventilator in I Am Bread. Bossa Studios, de makers van I Am Bread, hebben vandaag een nieuw level vrijgegeven met als thema Team Fortress 2.

In de bijbehorende trailer van het Team Fortress 2 level is onder andere te zien hoe je boterham op het gezicht van Heavy klimt en zijn wang aan het berijden is. Je kunt je sneetje brood ook laten teleporteren om verder te komen of een minigun activeren. Zo klim je vervolgens verder  in het volgende gedeelte van het level.

Op 25 augustus toveren de makers van I Am Bread ook nog een versie voor de PlayStation 4 uit de broodzak, een versie voor iOS ligt eveneens in het verschiet. Speel jij al I Am Bread of heb je door dit nieuwe Team Fortress 2 level zin om de game te gaan uitproberen? Laat het ons weten in de comments!

I Am Bread krijgt Team Fortress 2 level

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch