Menu Premium
Loading...

Hyrule Warriors Midna Gameplay Trailer

Karim Shehata 07/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind vorig jaar kondigde Nintendo Hyrule Warriors aan in haar Nintendo Direct-uitzending. Veel gamers dachten misschien heel even aan een nieuwe The Legend of Zelda-game, maar het tegendeel daarvan is al snel bewezen. De game is namelijk een combinatie tussen de The Legend of Zelda- en Dynasty Warriors-werelden en de takenverdeling tussen deze twee werelden in deze game is voorlopig goed te zien. Waar The Legend of Zelda de game heel erg vormgeeft, zien we toch vooral de gameplay uit de Dynasty Warriors-franchise terugkeren in deze game. Nu zien we in de Hyrule Warriors Midna Gameplay Trailer één specifiek personage aan het werk, namelijk Midna.

Dit personage is bekend uit The Legend of Zelda: Twillight Princess, welke in 2006 verscheen voor de GameCube en Wii. Alhoewel het personage eruitziet als een monster, heeft ze ook een menselijke vorm. Eerder verscheen ze al in verschillende vormen in de Super Smash Bros.-serie en nu gaat ze dus ook een rol spelen in Hyrule Warriors. Zoals je in de Hyrule Warriors Midna Gameplay Trailer kunt zien, kun je wanneer de game verschijnt een partijtje flink gaan huishouden met Midna in Hyrule Warriors.

Het duurt overigens niet zo lang meer totdat deze game het levenslicht gaat zien op de Wii U. Over een ruime twee maanden kan er flink episch gevochten worden in Hyrule met verschillende personages, want in Europa verschijnt de game op 19 september voor de Wii U. De Japanners hebben nog net iets meer geluk met deze game, want zij hoeven nog maar tot 14 augustus te wachten om met deze game van Tecmo Koei en Nintendo aan de slag te gaan. Gelukkig hoeven we dus niet te lang na de Japanse release te wachten op deze game. Dit is met veel games in het verleden, en ongetwijfeld ook in de toekomst, het geval geweest.

Hyrule Warriors Midna Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch