Menu Premium

Humble Indie Bundle 11 is nu beschikbaar

Gamekings Redactie 18/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Er zijn twee weken voorbij sinds de lancering van de Humble Sid Meier Bundle en dat betekent dat er een lading nieuwe games wordt samengevoegd als pakketje. Ditmaal is de bundel niet gefocust op één enkele uitgever of producent, maar wordt er teruggegaan naar de roots van de Humble Bundles: indie-games. De Humble Indie Bundle 11 is nu beschikbaar en brengt een dikke vracht indie-games naar hen die graag voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

Momenteel bestaat de bundel uit zes games, waarvan er twee unlocked moeten worden. Dit werkt via het bekende “Beat the avarage”-systeem. Voor minimaal één dollar zijn de eerste vier games te spelen, maar als er meer dan het gemiddelde neergeteld wordt komen er ook nog eens de twee extra games én de extra’s die over een week bekend worden gemaakt bij. Zoals gewoonlijk ligt de verdeling van waar de cash moneys heengaan geheel in eigen handen, want er wordt zelf bepaald hoeveel er naar de ontwikkelaars, het goede doel en de Humble Bundle-organisatie gaat.

En nu de games: Voor het minimale bedrag bevat de Humble Indie Bundle 11 Guacamelee! Gold Edition, Dust: An Elysian Tail, Giana Sisters; Twisted Dreams en The Swapper. Wordt er meer dan het gemiddelde neergeteld, dan zijn ook Antichamber en Monaco: What’s Yours is Mine aan de digitale bibliotheek toe te voegen. Sinds de lancering van de bundel, een klein half uur geleden, hebben al meer dan twintigduizend gamers de bundel aangeschaft. Dat laat natuurlijk zien dat er waarschijnlijk velen het met elkaar eens zijn dat het een goede combinatie van wrede games is deze keer.

Het is wat misschien vroeg, maar het lijkt er op dat ook deze bundel een succes gaat worden. Ben jij een vaste Humble Bundle-klant, of kunnen de indie-games jou toch net niet zo boeien als de dikke AAA-titels?

Humble Indie Bundle 11 is nu beschikbaar

Humble Indie Bundle 11 is nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch