Menu Premium
Loading...

Housemarque Gamescom 2014 Teaser

Karen Koch 11/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Housemarque is een studio die al een aantal bekende titels op hun naam heeft staan. De indie-ontwikkelaar uit Finland draait namelijk al sinds 1995 mee in de game-industrie en heeft onder andere titels als Dead Nation en Resogun, beide voor PlayStation-systemen, op haar naam staan. Voor de Gamescom 2014 hebben ze wat nieuws op de planning, zoals te zien is in de Housemarque Gamescom 2014 Teaser. Deze hebben ze eerder vandaag online gezet en nu is het maar wachten wat ze van plan zijn in Duitsland deze week.

De teasers opent met de baas van Housemarque die doet alsof hij een serieus nieuwsbericht de wereld in wil brengen. Hij vertelt dat Housemarque deze Gamescom zal komen met een nieuwe game die “niet van deze wereld is”. De uitspraak wordt prompt gevolgd door mysterieuze glimmende lichten in de lucht en de kans is dan ook groot dat het “niet van deze wereld” ook letterlijk duidt op wezens die van een andere planeet afkomen, of iets anders dat in ieder geval niet van aardse origine is.

De trailer is ondertussen geretweet door Shuhei Yoshida, ook wel bekend als de baas van Sony Computer Entertainment Studios. Er is dus een grote kans dat de game tijdens de Sony-persconferentie op de Gamescom 2014 bekend zal worden gemaakt. Of dat ook gaat gebeuren zullen we morgen pas zien, want dan vindt de Sony-persconferentie plaats in de avonduren. Hebben we allemaal nog een grote hint naar de onbekende game in de Housemarque Gamescom 2014 Teaser gemist of is wel zo ongeveer alles in de trailer al gespot?

Housemarque Gamescom 2014 Teaser

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch