Menu Premium
Loading...

Horizon: Zero Dawn op de PS4 Pro ziet er gruwelijk uit

Tim Koelen 08/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de persconferentie van Sony werd niet alleen de PlayStation 4 Pro onthult, maar ook het feit dat Horizon: Zero Dawn op de PS4 Pro nóg mooier is. Voor Guarilla Games een goede reden om een trailer online te gooien, die je zelfs in 4K kunt bekijken!

Of je ook daadwerkelijk in staat bent om de trailer in 4K te kijken, dat ligt natuurlijk aan jouw hardware. Zelfs als je de trailer in 1080p kijkt dan ziet het er werkelijk fenomenaal uit. Check de nieuwe beelden van de game in de video dan ook vooral boven dit artikel!

De eerste 4K tv’s liggen al een tijdje in de winkel, en trailers zoals deze zouden de consument moeten overhalen om uiteindelijk een 4K tv met de PlayStation 4 Pro in huis te halen. Blijf je toch bij je huidige PlayStation 4 wees niet getreurd. Er komt binnenkort een firmware-update uit voor de huidige PlayStation 4 waardoor games er nog mooier uit moeten gaan zien. Gelukkig heb je nog even de tijd om hier over na te denken, Horizon: Zero Dawn komt namelijk pas op 1 maart uit in Nederland.

Haalt zo’n trailer jou over om toch over te stappen op een PlayStation 4 Pro met een 4K-scherm? Laat het achter in de comments.

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch