Menu Premium

Horizon Zero Dawn heeft meer dan tien miljoen exemplaren verkocht

Hylke Haagsma 01/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Horizon Zero Dawn is inmiddels meer dan tien miljoen keer over de toonbank gegaan. Dit is bevestigd door Sony en Guerrilla Games. De game is inmiddels twee jaar uit en dat was reden genoeg om dit heugelijke nieuws aan te kondigen. Na de eerste verjaardag van de game waren het nog 7,6 miljoen exemplaren, in het tweede jaar zijn daar dus nog 2,4 exemplaren bijgekomen, een nette scoren als we dat zo zien!

Tijd voor een vervolg?

Hermen Hulst, managing director bij Guerrilla liet geen specifiek cijfer weten, maar gaf aan dat het “flink meer” dan tien miljoen exemplaren waren. Er is vooralsnog geen vervolg op de succescvolle RPG aangekondigd, maar er zijn wel veel geruchten over. Genoeg redenen lijkt ons om een Horizon Zero Dawn 2 uit te brengen. Deze Tweet van Jan Bart van Beek, de Studio Art Director bij Guerrilla, ruikt dan ook behoorlijk naar een opvolger van de succesvolle game…

Dino’s dus. De dinosauriërs van Jurassic World kunnen een mooie inspiratie zijn voor de dino robotmachines in Horizon Zero Dawn 2. Duidelijk is in elk geval dat de studio de dinosauriërs nog niet los laat en dat lijkt te wijzen op een vervolg van de succesvolle game. Wij kunnen niet wachten op een vervolg van de eerste game en zijn erg benieuwd naar alle nieuwe verschillende badass robots. Het afgelopen jaar trok de Nederlandse studio een hoop extra personeel aan en Horizon Zero Dawn 2 lijkt dan ook een giga project te gaan worden. Aankomende E3 blijft Sony thuis en hierdoor verwachten we binnenkort geen aankondiging van de game.

Zien jullie een tweede deel van Horizon wel zitten? En zou je liever een prequel of een sequel willen zien? Laat het ons weten! Wij zijn benieuwd naar jullie mening! Drop het in de comments, ook je vragen mogen daarbij, we beantwoorden ze graag!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch