Menu Premium

Horizon Zero Dawn gaat 8 miljoen keer verkopen volgens SuperData

Maarten van Steijn 22/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het analyse bedrijf SuperData heeft even in haar glazen bol gekeken en voorspeld dat Horizon Zero Dawn 8 miljoen keer zal gaan verkopen. Hiervan zouden 6 miljoen stuks dit jaar nog over de toonbank gaan.

Superdata CEO Joost van Dreunen heeft daarnaast ook aangegeven dat deze titel op een vrij cruciaal moment komt voor Sony, aangezien de hardware verkoopcijfers wat lager aan het worden zijn. Een Playstation 4 exclusive als Horizon Zero Dawn zou hier verandering in kunnen brengen.

hardware sales have been softening for Sony and the company is increasingly going to rely on successful game releases.’

Horizon Zero Dawn is een game van Nederlandse bodem. Deze nieuwe IP van Sony heeft naast een hoop gameplay- en cinematic trailers ook een release datum die vlak om de hoek ligt. Vanaf 1 maart mogen we namelijk al aan de slag met het slopen van robot-dinosauriërs in een post-apocalyptische wereld. Dat de game trouwens al vrijwel volledig af is, mag ook zeker niet vergeten worden. vorige week kwam namelijk naar buiten dat de day one patch maar 250MB groot is!

Grove voorspellingen, maar desalniettemin mogelijk wel vrij reëel. Vind jij deze cijfers logisch klinken, of is dat oordeel pas te vellen op het moment dat de game op jouw deurmat ligt en we kunnen zien wat voor vlees we eigenlijk in de kuip hebben?

Bron: videogamer.com

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch