Menu Premium

De Horizon Zero Dawn day one patch is maar 250MB groot

Karim Shehata 17/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Horizon Zero Dawn is de game die de volle maand maart aftrapt; een maand waarin we onder meer de release van Ghost Recon Wildlands en de lancering van de Nintendo Switch tegemoet zien. Wat we tegenwoordig zien, is dat we bij dit soort grote releases ook altijd veel geduld moeten opbrengen voor de day one patches, die soms tientallen GB’s groot zijn. In het geval van Guerrilla’s nieuwe game hoef je je daar niet druk om te maken, want de Horizon Zero Dawn day one patch is maar 250MB.

Dit heeft Guerrilla Games laten weten in een tweet. Veel informatie geeft de ontwikkelaar er verder niet bij, maar in een reactie op een fan laat de ontwikkelaar weten binnenkort meer bekend te maken over de patch notes.

In ander Horizon Zero Dawn-nieuws heeft Sony laatst laten weten dat ze grote plannen hebben met de franchise. Ze zien personage Eloi als één van de nieuwe mascottes van Sony, naast onder meer LittleBigPlanet’s Sackboy en Nathan Drake. Of Horizon Zero Dawn en Eloi zich hiermee daadwerkelijk kunnen meten, weten we vanaf 1 maart. Vanaf dat moment ligt Horizon Zero Dawn exclusief voor de PlayStation 4 in de winkels.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch