Menu Premium

Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds krijgt release datum

Rens van Nerum 08/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het éérste DLC pakket voor Horizon Zero Dawn werd aangekondigd op de E3 2017 tijdens de PlayStation media briefing. Nu is de releasedatum voor Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds bekendgemaakt!

Op 7 november aanstaande kan iedereen aan de slag met Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds. Dit heeft uitgever Guerilla games bevestigd. Deze uitbreiding bevat een nieuwe locatie voor de wereld van de game en nieuwe machines waar Aloy mee kan kontschoppen. De nieuwe locatie zal zich in het Noorden plaatsvinden waar de mysterieuze ”fourth tribe” zich bevindt, waar wel over gesproken werd in de game maar nog niet werd vertoond.

Leuk om te weten is dat wanneer je de DLC pre-orderd ontvang je een exclusieve avatar! Wil je graag meer weten over de aankondiging van de game? Check dan hier het nieuwsbericht en de trailer. Het is natuurlijk wreed om te zien dat een game van eigen bodem zo groot is geworden. Nu zijn we natuurlijk erg benieuwd naar de éérste DLC die over een paar maandjes over ons netvlies raast!

Ga jij aan de slag met de uitbreiding? Of ben je inmiddels al op de game uitgekeken? Laat hieronder een comment achter en laat ons weten hoe jij hierover denkt!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch