Menu Premium

Horizon Zero Dawn 2 zal co-op optie bevatten volgens laatste geruchten

Alex 24/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Horizon Zero Dawn was een game waarin jij als speler in de spreekwoordelijke huid kroop van Aloy. Het verhaal speelde je alleen, maar dat gaat veranderen in het tweede deel. Als we de laatste geruchten mogen gaan geloven natuurlijk.

Samen op pad in Horizon Zero Dawn 2

Volgens de website VGC zal de sequel op de in 2017 verschenen action-RPG Horizon Zero Dawn een co-op mode krijgen. Video Games Chronicle, zoals de website in zijn volledigheid heet, heeft het in het verleden wel vaker bij het rechte eind gehad. De website laat nu weten dat beide bedrijven, zowel Sony als ontwikkelaar Guerrilla Games, deze optie al in het origineel wilden hebben. Zij hebben dit idee echter geschrapt zodat de volledige focus op de singelplayer kwam te liggen. Voor Horizon Zero Dawn 2 zal het moeten gaan om een online co-op optie. Of dit onderdeel zal zijn van de story mode of dat het een aparte mode betreft wist de site nog niet te melden. Of dit gerucht uiteindelijk waarheid zal worden of niet; zit jij überhaupt te wachten om de game in co-op te gaan spelen?

Mogelijk groter dan het origineel

Niet alleen de co-op zal nieuw zijn in het tweede deel. De wereld zal dat ook zijn. Volgens VGC zal de game ‘gigantisch’ worden. Dit zal zich vertalen in een grotere speelwereld en meer bewegingsvrijheid bij het ontdekken van deze speelwereld. Guerrilla Games had het nieuwe deel eerst in de planning staan voor een release op de PlayStation 4. De ontwikkeling was naar verluidt al gestart net na de release van het eerste deel. De focus zal nu volledig liggen bij het ontwikkelen voor de PlayStation 5. Er zijn nog geen officiële berichten op het net verschenen vanuit Sony of Guerrilla Games omtrent deze geruchten. Sterker nog, Horizon Zero Dawn 2 is zelfs nog niet officieel aangekondigd. De tijd zal het leren. Zet jouw gedachten betreffende deze geruchten vooral hieronder in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch