Menu Premium
Loading...

Hoogvliegers kunnen in VR los met Eagle Flight

Samuel Boyd 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu de Oculus Rift en HTC Vive al een tijdje officieel uit zijn, is het aantal speelbare VR-games nog steeds vrij beperkt. Gelukkig laat Ubisoft vandaag op de E3 meer zien van hun VR plannen voor de toekomst; hoogvliegers kunnen in VR los met Eagle Flight.

In Eagle Flight neem je, niet geheel verrassend, het perspectief aan van een vogel, om vrij rond te kunnen vliegen en fladderen door de luchten van Parijs. Er is echter ook wat meer actievolle gameplay in de multiplayer, die op de E3 live gespeeld werd in teams van drie versus drie. Speciaal voor deze gelegenheid kwamen twee heren van Oculus om Ubisoft even te laten zien hoe je met VR gamet.

Jouw team moet als eerst een prooi veroveren en afleveren in een nest, om zo punten te scoren. Dit wordt je nog aardig lastig gemaakt gezien jouw tegenstanders met een soort wind projectielen je uit de lucht kunnen knallen. Dit levert allemaal behoorlijk hectische beelden op, voornamelijk wanneer het first-person perspectief van een enkele bril wordt bekeken.

Eagle Flight komt in 2016 uit voor Oculus Rift, HTC Vive en PlayStation VR. Kijk jij ernaar uit om jouw vliegkunsten te masteren in Eagle Flight, of werd je al misselijk bij het zien van de beelden? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch