Menu Premium

Hoofdpersonage Watch Dogs 2 is mogelijk uitgelekt

Rik Koning 04/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt misschien nog niet zo lang geleden, maar het is ondertussen alweer bijna twee jaar geleden dat Ubisoft met Watch Dogs op de proppen kwam. Ondanks redelijk positieve reviews, gaf Ubisoft toe dat het er niet alles had uitgehaald wat er in zat. Ondanks dat is Watch Dogs 2 al minimaal een jaar in development en beginnen de eerste details naar buiten te komen.

Zo plaatsten de oplettende mensen van het Twitter-kanaal NerdLeaks vandaag namelijk het gerucht dat Watch Dogs 2 een nieuw hoofdpersonage zal hebben. Dit gerucht ontstond nadat acteur Cort King een foto van een model van een game character op zijn Instagram plaatste. Het personage is te zien met de bekende combinatie van een pistool in z’n ene hand en een mobiele telefoon in de andere.

Nu zul je misschien denken dat dit net zo goed een ander personage uit de game zou kunnen zijn, maar King was niet bepaald vaag over zijn nieuwe rol. In de beschrijving liet hij weten: “Geweldig naar mijn zin gehad met het motion capture werk als hoofdpersonage in een nieuwe video game!” De tekst ging gepaard met de hashtag #WatchDogs2.

King heeft kort na het plaatsen van de foto zijn Instagram op privé gezet, maar de foto is nog steeds te vinden op Google’s cache van zijn profiel. Of dit alles daadwerkelijk waar is, is  natuurlijk niet zeker, maar zowel qua artwork als tijd in het productieproces lijkt het op een echte leak. Ubisoft maakte eerder dit jaar namelijk al bekend Watch Dogs 2 voor april 2017 uit te willen brengen.

Wat denk jij? Is dit echt het nieuwe hoofdpersonage uit de sequel van Watch Dogs?

Bron: GamesRadar

Hoofdpersonage Watch Dogs 2 is mogelijk uitgelekt

Hoofdpersonage Watch Dogs 2 is mogelijk uitgelekt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch