Menu Premium

Honeyslug stopt met het ontwikkelen van games

Karen Koch 18/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als jij graag een luie zondag doorbrengt met het spelen van verschillende indies, is er een kans dat je ooit al iets van ontwikkelaar Honeyslug bent tegen gekomen. De mensen van deze studio hebben zeven jaar lang hun tijd, energie en creativiteit in verschillende games gestopt, maar hier komt nu een einde aan. Honeyslug stopt met het ontwikkelen van games.

Honeyslug heeft onder andere games als Hohokum en Super Exploding Zoo op hun naam staan. Deze twee kwamen respectievelijk in 2014 en dit jaar nog uit. De drie oprichters van de studio hebben echter afgelopen zomer besloten om toch een punt achter hun samenwerking te zetten.

“Deze zomer hebben de drie mensen achter Honeyslug besloten dat het tijd was om elk hun eigen weg te gaan – de band uit elkaar laten gaan en solo carrières achterna jagen”, aldus hun afscheidsbericht. Dit bericht komt voor velen waarschijnlijk als een verrassing, vooral omdat Super Exploding Zoo niet alleen dit jaar, maar zelfs deze zomer nog is verschenen.

Gelukkig betekent dit niet het einde, want alle drie de oprichters van Honeyslug zullen doorgaan met het ontwikkelen van games. Ook zullen de games die ze al op de markt hebben gebracht gewoon beschikbaar blijven. Gaan jullie de games van Honeyslug missen?

Bron: Gamasutra

Honeyslug stopt met het ontwikkelen van games

Honeyslug stopt met het ontwikkelen van games

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch