Menu Premium

Homefront: The Revolution krijgt vandaag z’n eerste single-player DLC

Mark Hoogland 28/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen mei verscheen Homefront: The Revolution, de open world shooter van Dambuster Studios waarin je als Amerikaan in opstand komt tegen de Koreaanse bezetter. De game kreeg vandaag z’n eerst expansion in de vorm van The Voice of Freedom. Hierin speel je met Benjamin Walker, side character in de main game. De DLC is nu uit voor PlayStation 4, Xbox One en Steam.

Die titel is allesbehalve vergezocht, want The Voice of Freedom was tevens een boek dat verscheen als tie-in met de eerste Homefront-game. Ook in dat verhaal speelde Benjamin Walker de hoofdrol. Voor de DLC van Homefront: The Revolution wordt hij omschreven als “held van de Resistance en de meest gezochte man in Amerika.” In The Voice of Freedom zul jij alles riskeren om Philadelphia te infiltreren en een revolutie te ontketenen die de KPA het land uit veegt. Hierbij ontmoet je overigens ook een nieuwe, ondergronds factie, de straatbende The 90.

Aankomende vrijdag wordt de co-op multiplayer van Homefront: The Revolution, de zogeheten Resistance Mode, tevens uitgebreid met nieuwe gear. De garderobe wordt aangevuld met een urban camo outfit en drie nieuwe maskers. Speel jij deze modus, of heb je de single player gespeeld en ga je je nu uitleven in The Voice of Freedom? Laat het weten in de comments!

Bron: Homefront

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch