Menu Premium

Homefront: The Revolution Aftermath DLC nu te downloaden

Richard den Toom 10/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf vandaag is Homefront: The Revolution Aftermath DLC te downloaden, de tweede single-player DLC van Homefront: The Revolution. Dit DLC-pakket is gratis voor iedereen die in het bezit is van een Expansion Pass voor de game, maar is ook los te downloaden.

De DLC speelt zich een aantal dagen na de Slag om Philadelphia af en laat je in de huid kruipen van Ethan Brady. Benjamin Walker, beter bekend als The Voice of Freedom en een belangrijk voorman van De Opstand, heeft verraad gepleegd en werkt nu voor de KPA. Het verzet tegen de KPA komt hierdoor in zwaar weer terecht en aan jou de taak om Walker in het belang van de revolutie om te leggen. Jij slaat de orders echter in de wind en begint een reddingsmissie!

Daarnaast is er eerder deze week via een patch een nieuwe (en gratis) missie toegevoegd aan de co-op-modus. Daarin moet je het met jouw vrienden opnemen tegen een overmacht van de luchtmacht van de KPA, die je met behulp van luchtdoelraketten moet zien uit te schakelen. De luchtmacht moet je een laatste slag zien toe te brengen door de opperbevelhebber te elimineren.

Als klap op vuurpijl valt er het komende weekend ook dubbele XP te verdienen! Is deze nieuwe content voor jou een reden om weer in Homefront: The Revolution te duiken?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch