Menu Premium

Hitman’s tweede Elusive Target verschijnt volgend weekend

Mark Hoogland 20/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We moesten er iets langer op wachten dan gepland, maar vorige week werd de allereerste Elusive Target toegevoegd aan IO Interactive’s Hitman. De developer lijkt het tempo er nu in te willen houden, want volgende week kunnen we ons tweede tijdelijke doelwit naar de eeuwige jachtvelden sturen.

De eerste Elusive Target, kunstvervalser Sergei Larin, dook op in Parijs, de setting van de eerste Hitman-episode. Zonder saves of restarts had je 48 uur de tijd om de man om te leggen, wat volgens IO Interactive slechts 53% van de spelers is gelukt – en slechts 9,9% deed dit stealthy genoeg om de Silent Assassin-challenge te halen. De tweede Elusive Target, vooralsnog enkel bekend als “The Congressman” brengt ons naar het zonnige Sapienza, en wel vanaf vrijdag 27 mei. Aangezien de eerste Elusive Target live ging om 18:00 onze tijd, kunnen we ook ditmaal van dat tijdstip uitgaan.

Ander Hitman-nieuws van vandaag betreft Hitman: Blood Money uit 2006. Een vraag op Twitter leidde namelijk naar de onthulling dat IO Interactive een remaster van deze game in overweging heeft genomen – naar eigen zeggen zou de developer deze geliefde titel graag meer recht aan willen doen. Vooralsnog hebben de episodes van de huidige Hitman echter de hoogste prioriteit.

Heb jij de Elusive Target van vorig weekend succesvol omgelegd en ga je volgend weekend met de volgende aan de slag? Zie jij daarnaast een remaster van Hitman: Blood Money wel zitten, of zijn er levels uit die game die je graag als episode in deze Hitman zou willen zien? Brand los in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch