Menu Premium

Hitman’s eerste Elusive Target is uitgesteld

Lisette Atsma 23/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hitman’s Elusive Contracts laten nog even op zich wachten. IO Interactive heeft namelijk bevestigd dat het uitrollen van het eerste speciale contracten-evenement vertraging heeft opgelopen. De eerste Elusive Target komt nu pas uit halverwege april. Dit is rondom de periode dat ook de tweede episode van de game uit gaat komen.

Elusive Targets zijn contracten die je maar voor een bepaalde tijd uit kunt voeren. Daarnaast kun je ze niet zomaar herladen wanneer niet alles volgens plan gaat. Je hebt namelijk maar één kans om je doelwit om te brengen. Als dit niet gelijk lukt, zal je moeten doorzetten met een ander plan want het herladen van je game is geen optie. De eerste target is te vinden in de omgeving van de eerste episode.

Naast Elusive Targets komt er in de komende weken ook een gratis Vampire Magician challenge pack met tien nieuwe challenges, waarbij je verkleedt gaat als, zoals de naam al zegt, een vampierengoochelaar. Wanneer we episode 2 van Hitman zelf kunnen verwachten horen we volgende week.

 

Bron: Gameinformer

Hitman's eerste Elusive Target is uitgesteld

Hitman’s eerste Elusive Target is uitgesteld

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch