Menu Premium

Hitman: Sniper Challenge onthuld

Gamekings Redactie 09/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Liefhebber van extra content en de Hitman games? Dan is het feest. Een advertentie in Game Informer laat weten dat je niet hoeft te wachten tot de nieuwe Hitman: Absolution om met nieuw Agent 47 materiaal aan de slag te kunnen gaan. In de tussentijd is er namelijk Hitman: Sniper Challenge, een spin-off van de Hitman games.

In Amerika (GameStop) krijg je namelijk bij het pre-orderen van Hitman: Absolution de Sniper Challenge als extra. Bij deze spin-off zitten herspeelbare sniper missies en een exclusief snipergeweer met upgrades. Ook kan je voor prijzen gamen, want de beste gamers kunnen volgens de advertentie “awesome prize packages” ontvangen. Deze prijspakketten bevatten misschien extra items voor Hitman: Absolution, wat toch wel een lekker extraatje is. Details over wat de pakketten bevatten blijven nog even een mysterie.

Hoe het precies zit voor Nederland en de rest van Europa, is een ander mysterie. Het kan natuurlijk zomaar dat deze actie ook nog onze kant op komt. Zo niet, dan is het wachten tot Absolution verschijnt, of je kunt het hele pakket links laten liggen natuurlijk. Ben jij eigenlijk een fan van pre-order acties of vind je het allemaal overbodig?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch