Menu Premium

Hitman HD Trilogy heeft een releasedatum

Gamekings Redactie 13/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zover, het is officieel: Hitman HD Trilogy heeft een releasedatum. Ondanks dat het nieuwste deeltje uit de Hitman serie net uit is, kunnen we ons alweer verheugen op nog meer sluipmoorden met Agent 47. De Hitman HD Trilogy bevat Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Contracts en tot slot, om er een echt trilogie van te maken, Hitman: Blood Money. De trilogie verschijnt voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Deze drie games keren op 1 februari 2013 terug in je woonkamer. Je zou er bijna emotioneel van worden. We mogen die goede oude tijd met Agent 47 nog een keer beleven, maar dan in een slicker jasje.

Gisteren verscheen de trilogie al op Amazon. Er dook niet alleen een Standard Edition op, maar ook een Premium Edition. De Premium Edition bevat naast de drie games ook nog een exclusief artbook, dat “22 nog nooit eerder vertoonde artwork van momenten uit Hitman: Contracts, Hitman 2: Silent Assassin en Hitman: Blood Money” bevat. Het rare is wel dat beide edities voor dezelfde prijs weg gingen. Als beide edities daadwerkelijk voor dezelfde prijs in de winkel liggen, is de keuze makkelijk gemaakt. We zijn uiteraard wel echte Hollanders hè.

In de VS verschijnt de trilogie twee dagen eerder dan in Europa. Helaas iets langer wachten, maar dat mag de pret niet drukken toch? De drie delen beloven je namelijk vele uren aan gameplay en nog meer sluipmoorden (of massamoorden). De keus is aan jou. Square Enix heeft natuurlijk ook heel erg zijn best gedaan om deze HD trilogy er ook echt HD te laten uitzien. Je meest favoriete kale gast knalt keihard… nee sluipt dus in februari heel stilletjes je woonkamer binnen.

Hitman HD Trilogy heeft een releasedatum

Hitman HD Trilogy heeft een releasedatum

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch