Menu Premium
Loading...

Hitman: Episode 4 laat je in Bangkok een rockster omleggen

Suzanne de Jong 05/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer even geleden dat we de straten van Marrakesh onveilig mochten maken met onze kale knakker Agent 47. Karim en Skate namen deze derde episode van Hitman onlangs nog onder de loep, maar het is alweer tijd voor een nieuw Hitman avontuur, want Hitman: Episode 4 laat je in Bangkok een rockster omleggen.

Dit maal reizen we dus af naar Thailand waar er een lid van de band The Class omgelegd moet worden, zoals altijd in Hitman mag jij helemaal zelf bedenken hoe je dit precies gaat doen. De advocaat van de familie Hitman is als tweede de klos. Vlak bij Bangkok, de Chao Phraya rivier om precies te zijn, is er een luxe hotel en resort gevestigd waar deze assassinations plaats zullen gaan vinden.

Hoewel over de bovenstaande video – waar je tevens je target Jordan Cross hoort zingen – de meningen zullen verschillen is de hoeveelheid aan content in de aankomende episode wel prima vertegenwoordigd. Zo zijn er 65 verschillende challanges en meer dan genoeg nieuwe wapens, gear en overige items te vinden.

Ook is al bekend wat de volgende locaties zullen zijn voor de overige twee episodes. Episode 5 zal zich namelijk afspelen in Amerika en de zesde en tevens laatste episode heeft Japan als locatie gekregen. Release data voor die twee delen zijn alleen nog niet bekend. Hitman: Episode 4 is speelbaar vanaf 16 augustius op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch