Menu Premium
Loading...

Hitman Episode 3: Marrakesh 360 graden trailer

Suzanne de Jong 31/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is Hitman Episode 3 naar de Xbox One, PlayStation 4 en de PC gekomen. Ditmaal reis je met Agent 47 naar Marrakesh af. Waar we voorafgaand Parijs en Sapienza al bezochten, is nu de kleurrijke Marokkaanse stad het toneel voor het derde hoofdstuk in de nieuwe Hitman-game.

Achter de drukbezochte markt bevindt zich een Zweeds Consulaat. Dit gebouw bevat veel glaswerk en de kans is dus aanwezig dat dit in de game wel eens goed van pas zou kunnen gaan komen. In de Gilded Cage-missies zijn de targets privébankier Claus Strandberg en generaal Reza Zaydan. Verder zitten er ook nieuwe settings in de Contracts Mode en zijn er Elusive Targets en Escalation Contracts in de derde episode te vinden.

Als je voordat je gaat ronddwalen in Marrakesh eerst even de situatie onder de loep wil nemen voor nog betere eliminaties, dan is dat mogelijk in bovenstaande Hitman Episode 3: Marrakesh 360 graden trailer. Deze trailer is ook te bekijken met een cardbox en via je telefoon, als je de juiste applicatie tot je beschikking hebt.

Ga jij met hulp van de bovenstaande trailer de doelwitten van deze episode om zeep helpen? We zijn benieuwd wat je van de setting Hitman: Episode 3 vindt, laat je dus horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch