Menu Premium

Hitman: Absolution krijgt Deus Ex: Human Revolution DLC

Gamekings Redactie 20/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hitman: Absolution is eindelijk uitgekomen en er is nu al downloadable content bekend gemaakt. Nou is Agent 47, zoals we allemaal weten niet vies van een verkleedpartij. De outfit die hij bij deze DLC mag aan doen moet zelfs zijn koude hart doen roeren, want Hitman: Absolution krijgt Deus Ex: Human Revolution DLC.

Wat is namelijk het geval, de outfit waarin je Jenkins als een baas ziet rondlopen in Deus Ex: Human Revolution komt naar Hitman: Absolution. Deze super awesome high-tech outfit komt inclusief met super awesome hight-tech wapentuig uit de eerder genoemde game. In hoeverre alle functionaliteiten er ook echt inzitten is nog niet bekend, maar dit is toch wel de meest bad-ass vermomming tot nu toe, na het kippenpak natuurlijk.

Naast het feit dat de games allebei door SquareEnix gemaakt zijn, delen ze niet echt veel dezelfde dingen. De kale man komt natuurlijk ook uit een hele andere tijd dan de man met de uitklapbare zonnebril (die je eigenlijk alleen ‘s nachts draagt in de game, omdat je zoveel swag hebt). Maar dit is niet nieuw voor de uitgever/ontwikkelaar, de bekende kale kop en het zwarte pak met rode stropdas maakte namelijk ook al zijn intrede in Sleeping Dogs.

Naast het op Adam Jenkins gebaseerde pak en bijbehorende gun krijg je ook nog een Public Enemy pak met een Bronson M1928 submachine gun, een High Roller pak met Krugermeier 2-2 Pistol en een High-Tech pak met een Bartoli Custom Pistol. Wat dit allemaal betekent, zie je in onderstaande screenshots.

Kunnen we verwachten dat we bewakers door een betonnen muur hun nek om gaan draaien, om vervolgens tientallen afleidingsbommetjes af te vuren vanaf je pak? Dat is nog even afwachten. Wat er in ieder geval met zekerheid gezegd kan worden, is dat er maar weinig mensen zijn die Agent 47 niet graag in één van deze nieuwe, strakke outfits willen zien, toch?

Hitman: Absolution krijgt Deus Ex: Human Revolution DLC

Hitman: Absolution krijgt Deus Ex: Human Revolution DLC

Hitman: Absolution krijgt Deus Ex: Human Revolution DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch