Menu Premium

Het zwarte gat van Fortnite best bekeken event in historie van het westen

Lars Leeftink 15/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fortnite, Fortnite en nog eens Fortnite. De game is sinds vanochtend weer speelbaar, maar dat betekent niet dat er geen nieuws meer is. Zo is het moment van het zwarte gat in Fortnite het meest bekeken event in de historie van het westen. Ja, het is echt waar.

YouTube spant de kroon

Uit de cijfers die hierboven genoemd worden blijkt dat de meeste mensen via YouTube het zwarte gat hebben gezien. En de hysterie die volgde natuurlijk. YouTube laat platformen als Twitch, Twitter en zeker Mixer ruim achter zich. YouTube heeft ruim 2/3 van de views (4.5 miljoen). Twitch (1.5 miljoen) en Twitter (1 miljoen) blijven nog een soort van in de buurt, maar Mixer is toch wel een beetje het lelijke eentje. Het platform is echter ook niet zo groot en zeker niet vergelijkbaar (ondanks de komst van Ninja) met de andere platformen in dit lijstje.

Het zwarte Fortnite-gat is inmiddels verdwenen

Een grote opluchting voor velen. Veel mensen zullen waarschijnlijk even niet hebben geweten waar ze met hun vingers heen moesten en hoe ze hun tijd gingen vullen. Nadat de game ruim een dag niet speelbaar was (op geen enkele manier) kan dat nu dus wel weer. Op een compleet nieuw eiland met 13 nieuwe locaties en veel nieuwe content kunnen de Fortnite-spelers voorlopig wel weer even door. Want aan de cijfers, de media-aandacht en het aantal spelers dat even niet wist wat het moest doen met zijn leven is wel te merken dat de game ontzettend groot en populair is en dat Epic Games met deze stunt van een dag veel aandacht heeft gekregen, maar ook veel geld is misgelopen. Op wat voor manier dan ook.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch