Menu Premium

Het verhaal van Half-Life 2: Episode 3 staat online

Jeroen Wiersma 25/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms komt er een game uit die zo’n indruk op je maakt dat je niet kunt wachten op het vervolg. En heel soms komt er een game uit die bijna een hele generatie doet smachten naar meer. Helemaal als het einde je pakt zoals bij Half-Life 2: Episode 2. Bijna tien jaar later hebben de meeste mensen de hoop echter laten varen en het avontuur van Gordon Freeman naast zich neergelegd. Maar nu, schijnbaar uit het niets, staat het verhaal van Half-Life 2: Episode 3 online.

Marc Laidlaw, lead writer van de serie, heeft deze op zijn blog geplaatst. Om spoilers te vermijden verwijzen we naar de blog voor het hele plot, of de link onder dit bericht voor een samenvatting. Let wel op dat in de blog de namen afwijken van de namen in de games. Waarschijnlijk zul je echter niet veel moeite hebben te zien om welke karakters het gaat. Waarom Marc Laidlaw dit heeft geplaatst blijft voorlopig gissen. Wil hij zijn schrijfwerk op deze manier met ons delen, omdat hij overtuigd is dat het anders voor altijd verloren gaat? Of is dit een stap om een volledig nieuw deel 3 makkelijker te maken?

Het is zelfs zo’n negentien jaar geleden dat het origineel Half-Life verscheen. Verwacht jij dat er toch nog een vervolg gaat komen op de serie? Er komt uiteindelijk immers ook een vervolg op Beyond Good & Evil uit 2003, dus het kan toch nog steeds?

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch