Menu Premium

Het uitbrengen van de Xbox One is niet gehaast volgens Major Nelson

Karim Shehata 03/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals iedere inwoner van het Koninkrijk der Nederlanden inmiddels weet, is de Xbox One bij ons uitgesteld tot 2014. Onze oosterburen kunnen echter wel gewoon aan de slag met het nieuwste vlaggenschip van Microsoft, vóórdat de vuurpijlen de lucht in vliegen om het jaar 2013 af te sluiten. Je zou hierdoor dus denken dat de nieuwe console van het Amerikaanse bedrijf gewoon zeer gehaast uitgebracht gaat worden, waardoor alleen de landen waar er veel Xbox One’s verkocht kunnen worden nu voorrang krijgen op bijvoorbeeld Nederland. Volgens een zeer belangrijk persoon binnen Microsoft is dit echter niet het geval, want het uitbrengen van de Xbox One is niet gehaast volgens Major Nelson.

Dit zegt hij, terwijl hij in gesprek was met andere gebruikers op het social-media platform Reddit. “De Xbox One en het hele programma daaromheen is al jaren in ontwikkeling, dus het is zeker niet gehaast”, aldus Larry Hyrb, die beter bekend staat als Major Nelson. “Hadden we wat problemen tussen mei en augustus? Zeker weten, maar wij werken volgens eigen schema”, aldus de toegevende, maar nog altijd zelfverzekerde Microsoft-medewerker.

Opvallend is echter dat Microsoft nog altijd geen releasedatum heeft bekend gemaakt voor de Xbox One. De Gamescom 2013 en de PAX leken daar toch uiterst geschikte momenten voor, vooral omdat er voorlopig geen grote internationale beurs, wat gaming betreft, op de planning staat. Behalve dan de Tokyo Game Show, maar dat is ook niet de meest geschikte plek om het bekend te maken. Toch lijkt het erop dat onder andere de Duitsers zich geen zorgen hoeven te maken of de Xbox One dit jaar nog wel verschijnt, want alle games die gespeeld konden worden op het desbetreffende platform, draaide op de versie van de Xbox One die ook in de winkels moet komen te liggen. “Every. Single. One”, aldus Major Nelson. We moeten hem maar geloven op z’n woord, toch?

Het uitbrengen van de Xbox One is niet gehaast volgens Major Nelson

Het uitbrengen van de Xbox One is niet gehaast volgens Major Nelson

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch