Menu Premium

Het Skyrim Snow Elf DLC gerucht wordt ontkend door Bethesda

Gamekings Redactie 07/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Elder Scrolls V: Skyrim krijgt hoe dan ook nog twee uitbreidingen van Bethesda. In één daarvan kan je volgens geruchten sneeuwengelen maken, sleetje rijden en sneeuwbal gevechten houden met het toch-niet-helemaal-uitgestorven Snow Elf ras. Tenminste, als we een nieuwsbericht van Reddit mogen geloven. Het Skyrim Snow Elf DLC gerucht wordt ontkend door Bethesda. Is dit een leugen om ons later te verassen, of zijn ze ergens anders mee bezig?

De schrijver van het nieuwsbericht op Reddit, een site waar iedereen een nieuwsbericht kan plaatsen, claimt een vriend bij Bethesda te hebben die hem af en toe wat laat zien of horen. Volgens die vriend zijn ze bij Bethesda erg teleurgesteld dat ze de Dawnguard DLC niet op de Play Station 3 uit konden brengen, en dat dit niks te maken heeft met verbintenissen aan Microsoft.

Verder zou er gratis DLC uit komen waardoor onder andere speciale gear voor je followers te kopen is. Daarnaast  komen er, volgens diezelfde bron, speren in de game en een hele nieuwe skill-tree met een ‘gratis’ skill-tree-reset voor iedereen die liever een met een speer op draken jaagt. Tot slot de claim dat Bethesda twee flinke DLC’s aan het maken is waarin in de eerst volgende het begin van de Nords, de Snow Elfs, de Dwarves en de bijbehorende cultuur van Skyrim kan worden ontdekt. In de tweede DLC zou er een nieuwe koning voor Skyrim kunnen worden gekozen en is de oorlog tegen de elven in volle gang.

Al met al een behoorlijke claim voor iemand die ‘een vriend’ heeft werken bij Bethesda, zeker aangezien het Skyrim Snow Elf DLC gerucht wordt ontkend door Bethesda. Een developer (AKA socrates200X) bij Bethesda heeft namelijk gereageerd op het bericht: “Bethesda developer hier. Dit is een mix van halve waarheden die uit interviews zijn gefutseld en pertinente leugens. Het beste is om het gewoon te laten gaan. We zijn allemaal enthousiast over meer nieuws uit Skyrim, maar laten we geen misbruik maken van de voorliefde van de community om geruchten de wereld in te helpen.” Op zijn Reddit profiel staat dat hij daadwerkelijk een developer bij Bethesda is, dus het moet wel waar zijn! Net als alles wat op het internet staat natuurlijk!

Geen officiële verklaring van Bethesda is gegeven maar als we deze ‘developer’ mogen geloven is in ieder geval een deel van het bericht waar. Denk je dat de beloofde DLC eraan gaat komen? En lijkt het je wat?

Het Skyrim Snow Elf DLC gerucht wordt ontkend door Bethesda

Het Skyrim Snow Elf DLC gerucht wordt ontkend door Bethesda

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch