Menu Premium
Loading...

Het indie-pareltje Inside komt 23 augustus naar de PS4

Karim Shehata 03/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Console-exclusiviteit hoeft niet altijd heel lang te duren en de alom geprezen indie-game Inside is daar een goed voorbeeld van. De game kwam in juni uit voor Xbox One en PC en kon op lovende kritieken rekenen, zo ook van onze Emiel en Shelly. Voor iedereen die geen bakbeest van een PC heeft staan en de Xbox One nog niet uit de schappen heeft getrokken, is er goed nieuws: Inside komt 23 augustus naar de PS4!

Dit bevestigt Limbo- en Inside-ontwikkelaar Playdead in de trailer die je boven dit bericht uitvoerig kunt checken. In de trailer zie je gameplay-beelden, maar word je eigenlijk vooral getrakteerd op de lovende kritieken van de pers. De hoge cijfers en positieve quotes vliegen je in de trailer om de oren. Niet zo gek, want Inside is een waar pareltje. Iets wat Skate overigens in iedere vrijdagmiddagstream wel een keer roept.

Vanaf 23 augustus kan jij als PlayStation 4-bezitter dus ook aan de slag met Inside. In de sfeervolle game is het de bedoeling om in een 3D-sidescrolling enviroment een hoop puzzels op te lossen. Dit hangt allemaal samen met een emotioneel verhaal, waardoor een pak tissues bij aanschaf van Inside geen overbodige luxe was geweest.

Ga jij op de PlayStation 4 aan de slag met Inside? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch