Menu Premium

Alles over de Heroes of the Storm 2.0 update

Karim Shehata 26/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisterenavond heb je op Gamekings.tv naar de Heroes of the Storm 2.0 update livestream kunnen kijken. In deze livestream werd een hoop onthuld en werd de update ook meteen gelanceerd. Er is een hoop gebeurd, dus laten we alles even op een rijtje zetten.

Om te beginnen is het progressiesysteem op de schop gegaan. Waar je eerst alles uit de kast moest trekken om een keer een hero up te levellen, is dat nu een stuk minder geworden. Daarnaast voelt de beloning voor het levellen van je heroes nu ook wat fijner aan, gezien er vanaf nu Loot Chests in Heroes of the Storm zitten. Deze Loot Chests zijn vergelijkbaar met die van Overwatch en zorgen er direct voor dat de meeste cosmetische items niet meer achter een pay wall staan. Je kunt ze nu gewoon verdienen in Loot Chests.

Over Overwatch gesproken: Genji is vanaf nu speelbaar in Heroes of the Storm. Je kunt hem direct uitproberen op een nieuwe map, die gebaseerd is op Overwatch-map Hanamura.

Hier blijft het overigens niet bij, want in een cinematic is ook D.Va onthuld als character voor Heroes of the Storm. Wanneer zij moet verschijnen in Heroes of the Storm is nog niet bekend, maar dat zal waarschijnlijk snel gaan gebeuren.

Tot slot is ook het currency systeem flink op de schop gegaan. Echt geld is vervangen met Gems, terwijl je met Shards weer een hoop cosmetische items kunt unlocken. Om nieuwe spelers een duwtje in de rug te geven, krijgen zij als ze binnen nu en een maand inloggen 100 gratis Gems. Dat is meteen genoeg om één Mega Bundle aan te schaffen, waarmee je direct 20 heroes kunt unlocken.

Duidelijk is dat Blizzard bezig is om het grote succes van Overwatch een beetje naar Heroes of the Storm te brengen, hopelijk inclusief wat spelers van Overwatch. Gaat dat ze lukken? En ga jij Heroes of the Storm (weer) checken? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch